dilluns, 1 de desembre del 2008

Opel ms -5- S'Arracó Layn Cocos -0-

Aquest passat divendres enmig d'un bon fred l'equip de l'opel ms aconseguí tancar una primera volta senzillament espectacular, ja que ha aconseguit 31 de 33 punts possibles, 50 gols a favor i 13 en contra , un numeros que demostren que de moment és el millor equip de la competició per mèrits propis.

El partit es posà de cara al segon minut de partit quan Joan Rayo amb un xut col·locat de fora de l'àrea va batre el porter visitant.
Poc després un falta treta ràpidament per l'equip local arribà el 2-0 quan Joan "Vici" marcà per baix davant el porter.
El 3-0 el marcà Xesc Candel després d'una bona jugada individual, i així arribarem al descans.
A la segona part Martí Plomer s'estrenà com a golejador aquesta temporada, després de girar-se dins l'àrea i marcar entre uns quants rivals, 4-0.
El definitiu 5-0 el tornà a fer Joan Rayo després d'un bon xut.

Després de les notícies que arribaren desde el Port de Pollença on va caure el segon classificat, el Ferrocarriles de Sóller, el nostre equip ja posa una distància de 7 punts amb l'equip solleric que ara és tercer, ja que l'equip de Viatges Inca s'ha col·locat segon a 6 punts del líder.

Avui comença la segona volta a Sóller,contra el Círculo Sollerense esperem que comencem la segona volta així com hem acabat la primera.

PD : Donar les gràcies un cop més a la gent que va baixar allà baix divendres amb el fred que feia.