divendres, 19 de desembre del 2008

Dins Binissalem 3-4 amb suspens...

Doncs sí, una nova victòria bastant sofrida la veritat, ja que es va coplicar un partit que semblava dat i beneït...

S'esperava un partit tens i mogut, degut a les picabaralles que hi va haver al partit d'anada aquí a Campanet.

El partit començà bé, amb bones jugades en atac del nostre equip i sense massa complicacions al darreRa, partit controlat, a més en una d'aquestes jugades arribà el 0-1 amb un bon xut col·locat de Xisco d'Inca que passà arran del pal i pujà el primer gol al marcador.
Al poc de començar la segona part Xesc Candel es driblà el porter local i amb molta calma marcà el 0-2, i poc després una bona jugada de Biel Ruquet per la banda dreta acabà amb un xut ras de Xisco d'Inca que deixà el 0-3 al marcador. Aquí el partit semblava sentenciat, ja que a falta de 15 minuts res feia pensar el que acabaria passant... En poc més de 10 minuts l'equip local fou capaç de marcar tres gols fer pujar l'empat, 3-3, al marcador. A partir d'aquí més nirvis i més tensió ja que es podien escapar dos punts importants.
A tres minuts del final una bona jugada de Xesc Candel per la banda esquerra que acabà amb una assitència cap a Jaume Nadal que marcà amb un xut col·locat el definitiu 3-4.
Per tant bon sabor de boca al final i bona despedida de l'any 2008.

BON NADAL I FELIÇ ANY NOU DE PART DE TOT L'EQUIP!!!