dimecres, 3 de desembre del 2008

Victòria contra el Sóller i la tempesta!!! 3 a 10.

Aquesta passat dilluns tenguerem una de les sortides més difícils i estranyes de la lliga, no per lo vist amb el resultat final però si per les circumstàncies :
- en dilluns...a les 22 hores...amb fred...i a Sóller!!!

Però bé, l'equip de l'opel ms es va superar per combatre contra l'equip local( que ens tenia ganes per lo succeït al primer partit) i contra el mal temps (llamps i calabruix), i li va anar minant la moral com millor ho sap fer aquesta temporada, a base de gols i aquesta jornada la veritat és que uns quants d'ells realment ESPECTACULARS!!!

El primer del partit no pogué arribar abans , ja que quan havíen passat pocs segons Xesc Candel agafà la pilota damunt l'àrea i es driblà tot el que es movia per devora ell, evitant cames , braços i cossos rivals, fins i tot el porter quedà assegut, impressionant! 0-1.
El segon gol arribà poc després , jugada per banda dreta de Jaume Nadal que assiteix per Xesc Candel que perfora la porteria sollerica per segona vegada, 0-2.
El tercer arribà de falta, obra de Jaume Nadal, que transformà una falta centrada llunyana amb un xut ras que evità la barrera per fora i marcà per baix, 0-3.
El quart arribà després d'una paret entre Xesc Candel i Xisco d'Inca que aquest acabà picant la pilota per sobre el porter, 0-4.
El 5-0 arribaria abans del descans i també fou espectacular,a la treta d'un corner, Xesc Morell empalmà de primeres un xut espectacular que entrà per tot l'escaire de la porteria local. Així arribarem al descans 0-5.

La segona part començà amb un gol de l'equip local, 1-5, però ràpidament Joan Rayo marcà d'un bon xut de fora de l'area, 1-6.
L'equip local tornà a retallar distàncies 2-6, però poc després Xesc Candel tornà a marcar un gol brillant, quan a la sortida del porter li aixecà la pilota fent la cullera i marcant de vaselina, 2-7.
Amb una falta indirecta dins l'àrea l'equip local tornà a marcar, 3-7.
Joan Rayo marcà el seu segon gol del partit després d'un altre bon xut de prop de l'àrea, 3-8. Jaume Nadal també marcà el seu segon gol després de la passada de la mort de Xesc Candel, 3-9. I Joan Vici tancà la golejada després d'una sèrie de rebots dins l'àrea després d'una falta, 3-10.

Destacar la bona feina de tot l'equip en aquesta sortida difícil tant en atac com en defensa. MOLT BÉ A TOTS!!!

PD : Ara un petit descans de 10 dies fins a la visita del Port de Pollença.
Destacar també la presència dels seguidors que vam tenir a Sóller i tot : Cuco, J.Torrens, Pere i Antònia.