dimarts, 16 de desembre del 2008

opel ms 6 port de pollença 3

Nou partit i nova visctòria del nostre equip, en aquesta ocasió per 6 gols a tres , contra el Port de Pollença.

Enmig d'un clima gèlid, Joan Torrens obrí el partit amb un xut sec que sorprengué el porter rival, 1-0.
Però poc despres l'equip d'es Port aconseguí empatar el partir després d'aprofitar un rebuig de Ramón, 1-1.
Després Xisco d'Inca marcà el 2-1 amb un fort xut de fora de l'àrea. Poc després Joan Rayo tranformà un penal amb el 3-1 i Xesc Candel marcà el 4-1 en que arribarem al descans.
Tot d'una després del descans l'equip visitant retallà distàncies amb el 4-2, però poc després un gol en pròpia porta posà el 5-2.
Despres de driblar-se el porter Xesc Candel feu pujar el 6-2 que ja sentencià el partit. Poc abans del final del partit un penal a favor de l'equip del Port de Pollença posà el definitiu 6-3 al marcador.

Del partit destacar la notícia negativa de la lesió de Xesc Morell que té un esguinç al turmell i el tendrà de baixa unes setmanes.

Avui partit a Binissalem a les 21.15 hores i després ja descans fins l'any que ve...