dimecres, 26 de novembre del 2008

Una dotzena a Muro!! 2 - 12

Aquest passat dilluns disputarem l'última jornada de la primera volta ( tot i que tenim un partit aplaçat que es jugarà aquest divendres a partir de les 21'30 hores a Campanet) i el partit no pogué anar millor ja que es saldà amb la millor golejada del que duim de temporada.
El partit començà bé i als primers minuts ja arribaren els primers gols, els quatre primers foren obra de Jaume Nadal , culminant un seguit de bones jugades del nostre equip i a través d'un llançament de falta.
Després del 0-4 l'equip local retallà distàncies amb un xut llunyà però abans del descans Nofre "Cuco", transformà amb molta decisió un penal comès sobre Xesc Candel i arribarem al descans amb l' 1-5.
La segona part començà amb un gol del Muro que feia pujar el 2-5 al marcador, però fou només un miratge, ja que a partir d'aquí fou un monòleg ofensiu de l'opel m.s. que marcà gols de tot tipus. Xesc Candel marcà els seus quatre gols a la segona part, driblant-se el porter , 1 contra 1 , ... En Xisco Morell d'un bon xut ras llunyà i en Xisco d'Inca de cap a la sortida d'un corner i fins i tot una espècie de rebot del defensa que impactà a la seva cama i entrà, és a dir de totes les formes i colors possibles... Que significaren el 2 a 12 definitiu.
Aquest divendres segur que serà més complicat derrotar a l'equip de S'Arracó i per això esperam la vostra presència per animar al nostre equip.