dilluns, 3 de novembre del 2008

Espectacular victòria!!!!

Doncs si, sorprenent resultat el viscut aquest divendres a Campanet entre el primer classificat l'opel m.s i el Ferrocaliles de Soller, segon classificat, ja que es saldà amb el sorprenent resultat de 6-0 a favor de l'equip local.
El partit s'encarrilà als 10 minuts quan Joan Torrens sorprengué al porter Solleric amb un fort xut del costat esquerre de l'atac Campaneter, poc després Xesc Candel va fer pujar el 2-0 amb un xut creuat per baix.
Amb aquest resultat de 2-0 s'arribà al descans.
Al primer minut de la segona part arribà el 3-0 , obra de Joan Rayó que ja deixà sentenciat el partit, després arribaren tres gols més de l'opel ms, un fou obra de Xesc Candel , i els altres dos de Joan Torrens que firmà un Hat Trick.

Donar les gràcies a tota l'afició que va venir a animar i al Bar Sa Galeria , que va convidar a sopar a l'equip en acabar el partit