dilluns, 10 de novembre del 2008

Primer empat de la temporada... 1-1

Aquest passat divendres l'equip opel m.s. de Campanet es deixà els dos primers punts de la temporada al difícil camp de Sant Jordi contra l'equip de Instal·lacions Bergas Cabrer.

El partit no començà gaire bé pel nostre equip ja que als deu minuts de joc l'equip local s'adelantà al marcador 1-0. A partir d'aquí un grapat d'ocasions de l'equip Campaneter que o anaven fora, al pal o es trobava amb el porter local.
Molts xuts de fora de l'àrea de l'opel m.s. intercalats per alguna ocasió local que Ramón desactivà amb una sèrie de grans aturades.

Així s'acabà la primera part i bona part de la segona fins que a deu minuts del final Joan "Vici", empatà el partit 1-1.

Podem dir que resultat just degut a les ocasions que desaprofitaren els dos equips en el que va ser un bon partit de Futbol 7.

Avui una nova jornada al camp de la Sonotécnica a partir de les 22 hores.