dimarts, 11 de novembre del 2008

Líder contundent... -2- a -6-!!!

Doncs sí, a aquestes altures de temporada, faltant dos partits per acabr la primera volta l'opel m.s. demostra un cop més que és un líder sòlid amb una clara victòria al camp de la Sonotécnica per 2 a 6.

El partit començà bé amb el primer gol de Xesc Candel que marcà per sota les cames del porter local després d'una bona triangulació de l'equip Campaneter 0-1.
Poc després Xesc Candel marcà el 0-2 amb un xut creuat i posteriorment el 0-3 amb un golàs de fora l'àrea per tot dret esquerre del porter local que no pogué fer res per aturar-lo.

La segona part seguia igual , un opel m.s. molt fort darrera i letal en atac, així arribava el quart gol de la nit de Xesc Candel que definia perfectament davant el porter, 0-4.

Després d'unes jugades de perill de l'equip local arribà l'1-4, però poc després Xesc Candel tornava a marcar i pujava el quint gol de l'equip i el seu quint particular, 1-5.

El nostre equip seguia atacant i provocant ocasions de gol, i en una d'aquestes Jaume Nadal marcava l'1-6 després d'una paret que el deixà sol davant el porter i no perdonà marcant davant la sortida d'aquest.

Al darrers segons l'equip local maquillà el marcador amb el definitiu 2-6.

En defnitiva, bon partit el de l'opel m.s. que segueix com a líder intractable.