dijous, 15 d’octubre del 2009

Segona victòria consecutiva, 0-1 a Ses Salines!!!

Ahir a la nit l'equip opel ms aconseguí la segona victòria de la temporada.
Una victòria que té molt mèrit, primer perquè és la segona victòria de la temporada, perquè és la primera a fora camp, per mantenir la porteria a 0 per segon partit consecutiu i a més per aconseguir-la jugant amb un jugador menys durant gairebé tota la segona part.
El partit començà malament per l'equip Campaneter, ja que al primer minut l'àrbitre xiulà penal a favor de l'equip de Ses Salines tot i que fallaren l'ocasió.
Al descans s'arribà 0-0 i tot d'una que començà la segona part, l'àrbitre expulsà al campaneter Biel Ruquet i per tant l'opel ms es quedà mab un jugador menys, però després Joan Vici marcà el 0-1, resultat en que acabaria el partit.
En definitiva ja tenim 6 punts importantíssims que donen més tranquil·litat a l'equip i el treuen de la zona baixa de la classificació.

Enhorabona a tots i que segueixi la ratxa positiva!!!