dilluns, 5 d’octubre del 2009

GESA ENDESA 2 OPEL MS 0

El passat dilluns l'equip campaneter de L'opel ms disputà el tercer partit de lliga de la temporada contra el Gesa Endesa de Palma.
En aquest partit tampoc pogué encetar el casiller de punts ja que el resultat fou 2-0 per l'equip local, l'actual líder de la competició i que conta els seus partits per victòries i per tant és un dels favorits per alçar-se amb el títol a final de temporada.
El nostre equip disputà un partit molt seriós i no donà facil·litats en cap moment a l'equip local, i mostra d'això fou que el primer gol no arribà fins ben entrada la segona part i el segon i definitiu fins el temps de descompte.
Destacar que en aquesta setmana debutà Ramón a la porteria, jugador que encara no havia jugat cap minut aquest any.
L'equip té una nova oportunitat el proper divendres a Campanet contra els veterans dels poblenc.