dimecres, 28 d’octubre del 2009

Opel ms -3- Sportworld -4-

Després de dues victòries consecutives, el nostre equip patí una nova derrota, fou contra l'sportworld d'Alcúdia, un equip que a a la pretemporada guanya 0-4 a Campanet i aquest divendres sortí amb la victòria amb més sort que bon joc.
El partit no podia començar millor per l'equip local, i a poc de començar el partit, Francesc Morell marcà de cap després d'un llençament de banda de Ricard, 1-0. Però abans d'arribar al descans una badada defensiva deixà un jugador sol al segon pal que mrcà a plaer, 1-1 al descans.
A la represa 10 minuts locals de desconçert pujaren l'1-4 al marcador que semblava definitiu, però les ganes i l'encert de l'equip local a la recta final amb gols de Nofre i Pau posaren un emocionant 3-4 en que acabaria el partit.