dimarts, 22 de setembre del 2009

Opel ICA 2 VIAJES ALIAGA 3

Tens partit el que es va disputar ahir vespre a Campanet entre Opel ICA i el Viajes ALiaga de Calvià, que acabà 2-3 a favor dels visitants.
El partit començà igualat a la primera part tot i que l'equip visitant demostrà més encert de cara a porteria i aconseguí arribar al descans 0-2.
La segona part comença amb un parell d'ocasions clares de l'equip local per retallar distàncies, però fou l'equip visitant que marcà el 0-3 que pareixia definitiu a falta de 12 minuts.
Però després dos gols de Pau Socies, el segon de penal, posaren emoció fins el final i als darrers minuts poc faltà per arribar al 3-3.
En definitiva segona derrota de l'opel ica a la segona jornada de lliga,però cal destacar que l'equip local no es donà per vençut ni amb un 0-3 en contra i lluità fins el final.