dimarts, 15 de setembre del 2009

J 1. Óptica Inca 2 Opel ICA 0

Primer partit de lliga el que disputà el nostre equip ahir vespre a Inca. Després dels primers partits de la pretemporada en que l'equip no havia funcionat to lo bé que esperavem, ahir al primer partit de lliga es recuperaren les bones sensacions de la temporada passada, tot i que això no quedàs comprovat al resultat final.
L'equip Inquer va aprofitar les seves arribades a la primera part per posar el 2-0 en que s'arribava al descans, el nostre equip va disposar d'ocasions de sobra per com a mínim empatar el partit , però no va tenir sort de cara a porta.
La segona part va començar amb molta presió per part de l'equip Campaneter que dificultava molt la sortida amb la pilota de l'Òptica. A la segona part també disposarem de clares ocasions per empatar, però tampoc en definirem cap.
Així arribarem als darrers deu minuts de partit amb el nostre equip presionant a camp contrari quan de sobte s'apagaren els llums del camp. El partit s'aturà 10 minuts fins que es van tornar a encendre els llums.
El partit va seguir però només aguantà uns minuts més ja que els llums es van tornar a apagar, així que a esperar 10 minuts més per torna a jugar, però quan vam tornar a començar, de nou, els llums s'apagaren un altre cop així que l'àrbitre donà el partit per acabat a falta de 7 minuts.

En definitiva primera derrota en un partit força bò del nostre equip.