dilluns, 17 d’agost del 2009

Primera Regional : Campanet-2-Llosetense B-2-

Un Campanet ple de baixes ( més de 10) jugà aquest passat dissabte contra el Llosetense B un partit que no tengué molta història i que acabà finalment amb empat a dos.

Aquí la crònica extreta de la web : www.cecampanet.com

El partit ja estava predestinat a que no seria tant espectacular com l'anterior ja que hi havia moltes baixes, més de 10, entre viatges, lesions i altres esdeveniments, però es va jugar amb els jugadors que quedaven, dos juvenils, encara que no han començat la pretemporada, i amb el president de porter. El resultat final va ser d'empat a dos.

El partit va començar molt bé pels campaneters ja que quan encara no s'havien jugat 10 minuts, en un córner tret per Pedro Pascual ras cap a la frontal de l'àrea, Toni Capellà xutà col·locat al primer pal batent el porter. Al partit no tenia ritme i hi havia moltes imprecisions en les passades. La primera part acabà així, però només començar la segona part, el Lloseta empatà. A partir d'aquí atacà un poc més i als 20 minuts va fer el seu segon gol. Amb el marcador en contra, el Campanet mirà d'espavilar i quan ja s'acabava el partit, Joan Candel, aprofità una pilota morta dins l'àrea a la treta d'un córner i marcà l'empat que feia que el resultat no fos del tot dolent.

Dimecres hi ha el proper partit amistós. Aquest cop l'equip es desplaçarà fins a Mancor de la Vall per jugar contra el Montaura que enguany ha pujat de categoria i militarà a Segona Regional.

Alineació: Rafel Pons Reus, Tolo Siquier, Pep Estrany, Josep Amengual, Pere Sastre, Toni Capellà, Joan Cantallops, Joan Candel, Rafel Pons Móger, Tomi Martorell i Pedro Pascual. També jugaren Toni Pascual, Jamit, Joan Capó, Guillem Caldés i Joan Socies.