dijous, 13 d’agost del 2009

Partidàs contra el Pollença!!!

Ahir es va poder veure un Campanet espectacular, ple de ganes i força que va passar per damunt el Pollença de Preferent amb un contundent 5-0.
Aquesta ha de ser una victòria per reforçar el treball diari que és molt, i bò.També per comprovar la bona integració dels que han arribat nous aquest any i els que han tornat.

Gran partit el que va jugar ahir horabaixa el Campanet davant el Pollença, d'una categoria superior, on, a més de tenir grans moments de joc, va aconseguir guanyar el partit per un contundent 5 a 0.

El partit començà amb els dos equips especulant, però es veia el Campanet amb més idees que en el partit passat contra el Lloseta. El Pollença intentava atacar amb passades interiors on, degut a la gran feina defensiva del Campanet, quedaven sempre en fora de joc. El Campanet encetà el partit al minut 32 quan Toni Capellà baté el porter local després d'una bona passada d'un incansable Joan Socies. Tres minuts després, Francesc Aguiló xutà des de molt enfora i la pilota pegà al travesser i Joan Socies aprofità el refús per marcar el segon gol campaneter. Tot seguit una de les poques ocasions del Pollença on la pilota va sortir creuada a córner quan el davanter havia quedat dins l'àrea escorat i ben tapat pel porter Miquel Torrens. I al 40, Pep Comas es quedà sol davant el porter després d'una paret amb Joan Socies i marcà de xut creuat.

A la segona part hi hagué molts de canvis per part dels dos equips, però la tònica fou la mateixa que la primera part on al Pollença no li sortia res i el Campanet intentava trenar jugades al primer toc. Els dos gols dels campaneters els marcà Pep Estrany en dos córners rematats de cap al primer pal.

Gran test del Campanet on es pot començar a observar la feina feta als entrenaments i les grans ganes que hi ha a l'equip per fer una bona campanya. El proper partit serà aquest dissabte a Campanet contra el filial del Lloseta que enguany ha pujat a 2ª Regional. Esperem que l'equip hi posi les mateixes ganes que els dos primers partits i disfrutem d'un altre bon partit.

Alineació: Miquel Torrens, Joan Capó, Jaume Aguiló, Guillem Caldés, Biel Soler, Francesc Aguiló, Joan Candel, Toni Capellà, Toni Crespí, Joan Socies i Pep Comas. A la segona part entraren Pere Sastre, Tomy Martorell, Pep Estrany, Tolo Siquier, Joan Cantallops, Tomeu Pons, Rafel Pons, Pedro Pascual i Josep Amengual.