dijous, 29 de gener del 2009

Passa important cap al campionat!!! 0-3 contra els Bombers

Doncs si, passa gairebé definitiva de l'opel ms per fer-se amb el campionat de lliga ja que deixà descartat un altre rival per la lluita al títol.
El passat dilluns guanyà per 0-3 dins el difícil camp dels Bombers en un partit que per les condicions atmosfèriques i les baixes de l'equip ( només 8 jugadors disponibles i lesió de Xisco d'Inca inclosa durant el partit).

En un camp reduït i per tant on hi havia més contactes i una dinàmica de poder xutar a porta més ràpid o amb més facil·litat, va ser una victòria d'ofici i molt treballada.

A la primera part una gran jugada de Francesc Morell acabà amb un cop de cap de Xisco d'Inca al segon pal, 0-1.

Poc després es canviaren els papers i fou Xisco d'Inca que assistí a Francesc Morell per posar el 0-2. Així arribarem al descans.

La segona part estigué bastant controlada pel nostre equip i poc abans d'arribar al final després de la treta d'un córner entre el defensa i Francesc Morell entraren la pilota deixant el definitiu 0-3 al marcador.

En definitiva cop gairebé definitiu de l'opel ms en el seu objectiu de quedar campions de lliga.

PD : Ànims per Xisco d'Inca que va retirar-se lesionat i esperem que no sigi important.

PD2 : Demà divendres ve a Campanet l'equip de Consell, esperam la vostra assistència.