dilluns, 19 de gener del 2009

3 a 1 al segon classificat, el Viatges inca

El passat dijous es disputà a Campanet un emocionant partit entre el primer i segon classificat de la lliga. El partit es decantà a favor del nostre equip per un resultat total de 3 a 1.
El partit fou mogudet de principi a fi. El partit no començava bé per l'equip local , ja que abans de començar el partit es produiren dues baixes importants , Joan Rayo i Xisco d'Inca no pogueren disputar el partit.
Un cop començat el partit arribaren les primeres ocasions per al nostre equip i en una d'elles, d'un llençament de falta, Joan Torrens inagurà el marcador, apartir d'aquí un seguit de faltes de l'equip vsitant acabà amb l'expulsió d'un jugador de l'equip de Viatges Inca. Al descans 1-0.

La segona part no començà gaire bé, ja que l'equip inquer aconseguia empatar aprofitant un mal entès de l'equip local.
Després d'una treta de banda Jaume Nadal controlà dins l'àrea i serví a Xesc Candel que marcà el 2-1 i la tranquil·litat local tornà.

Després fou Xesc Candel que tirà una passada en profunditat a l'esquena de la defensa i Jaume Nadal marcà davant la sortida del porter el definitiu 3-1.

No fou el millor partit de la temporada però si un partit tàctic i molt controlat defensivament pel nostre equip.

En definitiva enhorabona a tot l'equip i gràcies a tots els que vareu venir a animar!!

PD : Ja tenim els xandals!