dimecres, 8 d’octubre del 2008

Victòria molt treballada. 2-1

Tercera victòria de l'Opel m.s. en tres jornades de lliga, o el que és el mateix...9 punts de 9 possibles!!!
Aquesta vegada el partit fou molt intens i molt tens, ja que del principi del partit ja es vegé que seria un partit d'aquests partits que ningú vol perdre.
El partit no pogué començar millor ja que als primers minuts Joan Torrens marcà de falta l'1 a 0, després un seguit de faltes per part dels dos equips. Abans d'arribar al descans el Binissalem empatà el partit en una falta lateral que sorprengué l'equip local. Al descans 1-1.

Però la segona part començà igual que la primera , és a dir amb una altre gol de l'equip local, fou obra de Francesc Morell després de fer una paret amb un company, 2-1.
A partir d'aquí moltes targetes als dos equips que acabaren amb l'expulsió, primer d'un jugador de l'equip visitant i després de Francesc Morell, els dos per doble targeta groga.

Al final molts nervis i protestes, però els tres punts quedaren a Campanet.