dimecres, 22 d’octubre del 2008

Dues victories més a la butxaca!!!

Doncs si, el passat divendres jugarem contra l'equip dels Bombers de Palma, fou un partit molt igualat i sense gaire ocasions de gol, un partit que es decantà a favor nostre gràcies a un gol matiner de Joan Torrens, a partir d'aquí un partit molt igualat i disputat que acabà 1-0 a favor de l'opel m.s.

I aquest passat dilluns un partit molt més tranquil, ja que el nostre equip fou capaç de guanyar 0-6 dins Consell.

El partit començà bé , ja que als 10 minuts arribà l'1-0 obra de Francesc Candel després del rebuig del porter. A partir d'aquí l'equip de Consell que esperava molt endarrerit poder sortir a alguna contra , cosa que no aconseguí. 1-0 al descans.

La segona part fou una altre cosa , ja que al primer minut marcà Francesc Candel després d'un altre rebuig del porter, 0-2.
El 0-3 l'aconseguí Isaac després de girar-se dins l'àrea i batre per baix el porter rival. Els tres darrers gols els marcà Jaume Nadal, els dos primers després de dues passades de la mort de Francesc Candel, i el tercer després d'un contraatac conduit per Joan Torrens que la passà a Jaume Nadal que la creuà davant el porter.

En definitiva bon partit de l'opel m.s., que aconsegueix la sisena victòria consecutiva a la lliga i el segon partit consecutiu sense rebre cap gol.

PD : Gràcies a tots els que vau venir a animar a Consell un dilluns a les 21 h.

MOLTES GRÀCIES DE PART DE TOT L'EQUIP!!!!!!