diumenge, 21 de setembre del 2008

Victòria...al darrer minut!!!

Primer partit de lliga, primera victòria, primers 3 punts de la temporada.
Fou un partit un poc estrany, ja que es vegeren les dues cares de l'equip, la primera part fou per enmarcar, ja que l'equip estava ben col·locat al camp, tocant bé la pilota , creant ocasions de perill i evitant que l'equip contrari s'apropàs a la nostra porteria, en definitiva molt bona primera part.
Una primera part que acabà amb el resultat de 2-0 a favor del nostre equip, gols de Joan Rayó de penal i de Joan d'Inca en una gran jugada de toc, també destacar la lesió del nostre porter en Ramón per un cop al cap, aquesta jugada va fer que passàs la resta de partit Jaume Nadal.
Però a la segona part tot canvià, al primer minut ja pujà el 2-1 al marcador en una badada defensiva i just després en una errada del porter caigué el 2-2, també es sumaren al partit els nervis i les ganes de guanyar del nostre equip. Les coses semblaven que milloraven amb el 3-2 en una gran jugada personal de Xesc Candel que acabà marcant ell mateix, però poc després en una falta que tregueren ràpidament l'equip de Sóller s'empatà el partit de nou a 3.
Semblava tot decidit quan al darrer minut arribà la jugada definitiva quan Xesc Candel marcà després del rebuig del porter a xut de Joan Rayó el definitiu 4-3. Jugada que creà un poc de polèmica perquè un jugador del Sóller estava a terra a l'hora de fer el gol.

PD: Primer donar les gràcies de part de tot l'equip a tota la gent que va baixar a animar i a veure el partit i donar les gràcies una altra vegada a tota la gent que ha col·laborat amb l'equip i ha fet això possible.
També s'enhorabeona a n'en Joan Garau per la pancarta que ha dissenyat que ha quedat beníssim.