dilluns, 29 de setembre del 2008

Segona jornada...segona victòria!!!

Doncs si, aquest divendres guanyarem el segon partit de la temporada al difícil camp del Port de Pollença, equip que la temporada passada finalitzà dins les primeres posicions de la lliga.
El partit no començà gaire bé per l'Opel Inca M.S. ja que als primers minuts ja rebé el primer gol 1-0 de l'equip del Port i perdé Isaac per la resta del partit per una lesió al turmell. A partir d'aquí l'equip es centrà més i tornà a disposar de nombroses ocasions bastant clares per empatar el partit, sobretot un espectacular xut al pal de Martí quan el porter ja estava batut, quan semblava que el partit arribaria amb aquest resultat al descans i amb una falta a favor molt perillosa a favor de l'equip contrari arribà l'empat, ja que tregueren la falta indirectament perdent la pilota i així l'Opel m.s montà el contraatac que materialitzà Xisco amb una vaselina per sobre el porter 1-1 al descans.
La segona part comença igual que acabà la primera, un millor joc de l'equip de Campanet i amb diferents ocasions per avançar-se al marcador, i en una d'aquestes Jaume Nadal marcà l'1-2 en una jugada que acabà davant el porter marcant per baix.
A partir d'aquí moltes ocasions per sentenciar el partit, foren diversos jugadors que pogueren sentenciar , però no fou fins als darrers minuts quan Joan Torrens evitava que una pilota sortís per banda i casi de la línia de fons conseguia batre el porter per sota les cames i marcava el definitiu 1-3 per la tranquil·litat de tots.
Destacar la bona feina col·lectiva de l'equip i sobretot la tasca defensiva que va treballar molt bé.