dijous, 10 de juny del 2010

Incorporacions abans del Mundial'10





Posarem cinc incorporacions que s'han produït abans del Mundial, bé la primera ja fa estona que es va fer oficial i no ho havíem posat al bloc, es tracta de la jove promesa Sergio Canales (1991), migcampista ofensiu que arriba al Madrid de Mourinho procedent del Racing de Santander, en principa farà la pretemporada amb l'equip blanc i després es decidirà si es queda o s'en va cedit.
El València ja té substitut de David Villa, es tracta de Roberto Soldado (1985) jugador sortit de la cantera del Madrid que ha passat per Osasuna i Getafe abans de acabar al València, ha costat els 10 milions que marcaven la seva clàusula.
El Getafe també ha reforçat la seca defensa amb Marcano (1987) ,jugador que pot actuar de central o lateral esquerr, cedit pel Villarreal on aquesta temporada no ha tengut massa minuts.
L'Osasuna es reforça amb Riesgo (1983) porter de la Reial Societat que acabava contracte i que per tant arriba amb la carta de llibertat sota el braç.
I el darrer fitxatge és Maximiliano Sangoy (1984), un davanter argentí que arriba a l'Sporting de Gijón provinent de la lliga grega, un autèntic desconegut que arriba a la nostra lliga.