dilluns, 3 de maig del 2010

Minuts finals fatídics... i eliminats...

El nostre equip, l'opel ms jugà aquest passat divendres la tornada de l'eliminatòria de la copa contra el Pollença, i en el partit d'anada l'equip Campaneter havia perdut 4-2 , per tant tenia dos gols de desavantatge i necessitava una remontada.
El partit no podia començar millor, ja que als dos minuts Pau es plantava sol davant el porter Pollencí i l'aconseguia batre per baix, fent pujar l'1-0 per l'esperança de remontar, ja que només faltava un gol més i quedava tot el partit.
S'arribà al descans amb 1-0 i podia passar qualsevol cosa. La segona part començà amb anades i venfudes dels dos equips i els nervis i la tensió anaven pujant per moments també. Així als 10 minuts de la segona part Candel marcava d'un fort xut de fora de l'àrea un gol que classificava l'equip local amb el 2-0. Però l'equip local seguia atacant i cercava el tercer i després d'unes quantes ocasions Pau marcava de cap després d'una treta de banda, el 3-0 i semblava el partit sentenciat, ja que l'equip visitant necessitava 2 gols per passar.
Però faltant 4 minuts l'equip visitant aprofità una falta prop de l'àrea per fer el 3-1 que pujava emoció al marcador, després en una falta a l'altre àrea l'àrbitre expulsava un jugador pollencí, que deixava el seu equip amb 6 jugadors.
Però la jugada fatídica arribà quan ja s'havia complert el temps, una falta fora de l'àrea que amb un xut espectacular del jugador de Pollença entrava per tot l'escaire i classificava el Pollença per la fase final de la copa.
Decepció pel final però l'equip campaneter pot estar orgullós de la copa i temporada que ha fet i que acabà el passat divendres, lluitant fins el final i amb la cara ben alta.