dimarts, 16 de març del 2010

4 a 4 contra Penya bética

El passat divendres vam disputar el partit contra la penya Bética a S'Arenal. El partit acabà 4 a 4 i era un enfrontament directe , ja que l'equip Bètic anava per darrera nosaltres i en cas de guanyar-nos s'acostava a la nostra posició, a més cal recordar que el partit de la primera volta acabà amb un sorprenent 2 a 7 a favor dels bètics.
El partit estava marcat per les dimensions del camp, ja que era un camp molt més petit del normal en la competició de futbol 7 i les jugades de perill van ser les protagonistes durant tot el matx.
Per això fou un partit d'alternatives al marcador, començà marcant l'equip local, 1-0, però després l'àrbitre donava per bo un gol fantasmes que no es va veure bé si entrava a gol correctament o per un forat superior de la porteria, en tot cas pujà al marcador, 1 a 1.
A partir d'aquí pujà un poc la tensió i la intensitat del partit i poc després l'equip local pujà el 2-1 al marcador després d'un fort xut llunyà.
Però poc després de la treta de mig camp Joan rayó marcava un golàs del mig camp.
Tot això passava a la primera part, per tant arribarem al descans amb el 2-2.
La segona part començava bé pel nostre equip i un gol de Pau a la treta d'un corner posava l'avantatge al marcador per l'equip Campaneter 2-3. Després d'un parell d'arribades per cada equip l'equip local aconsegua empatar el matx, 3-3, però poc després una treta de falta en curt acabava amb el fort xut de Joan Rayo al fons de la porteria, 3-4. El partit acabava, i cada equip disposà d'ocasions per sentenciar o per empatar i fou finalment l'equip local que a la recta final empatava i posava el 4-4 definitiu.

A falta de tres partits el nostre equip segueix necessitant el partit que confirmi la salvació matemàtica que podría ser aquest divendres contra Vinicius de Can picafort a Campanet.