dilluns, 23 de febrer del 2009

Opel m.s. -3- Sonotécnica -1-

Partit calent el d'aquest passat divendres a Campanet, el partit es saldà amb una victòria per tres gols a un del nostre equip.
El partit començà bé pel nostre equip i Francesc Morell inaugurà el marcador al poc de començar,1-0, però poc després l'equip palmesà empatà, 1-1.
El partit estava més cops aturat que no en joc degut a les faltes i aturades que hi havia.
Joan Rayó marcpà un golàs per tot l'escaire, 2-1 i Joan Torrens de falta marcà el definitiu 3-1.
A partir d'aquí festival de l'àrbitre ja que abusà de les targetes i pràcticament tots els jugadors de l'equip local acabaren amb una targeta i fins i tot deixà al poc de començar la segona part a l'equip local amb un jugador menys, ja que en una petita tangana Joan Rayó vegé la vermella directa i pràcticament tota la segona part l'equip local jugà amb sis jugadors, no obstant, això no bastà perquè l'equip visitant remontàs el partit, ja que el resultat no es va moure.

PD :Falten dos partits de lliga i el nostre equip segueix imbabut.